Verdens Ende Camping Logo

Cafè

Verdens Ende Cafe er vår egen restaurant, kiosk og bar som er åpen fra kl. 10 til 22 hver dag, fra St. Hans til 01. August. Deretter vil matserveringen og kiosken være stengt. Ring 33391010 for resepsjon.

Vi har inne- og uteservering av både norsk og litt asiatisk mat. Inne har vi biljardbord og sofa gruppe med TV der du kan kose deg med noe kaldt eller en god bok. Baren har alle rettigheter og vi har smilefjes fra Mattilsynet.

Velkommen til grill-bufeet hver lørdag for kun kr. 189,-

Verdens Ende Meny

Andre aktiviteter

Verdens ende Café

Verdens Ende Cafe er vår egen restaurant, kiosk og bar som er åpen fra kl. 10 til 22 hver dag. Vi har inne- og uteservering av både Norsk og litt asiatisk mat. Inne har vi biljardbord og sofa gruppe med TV der du kan kose deg med noe kaldt eller en god bok. Baren har alle rettigheter og vi har smilefjes fra Mattilsynet. Velkommen til grill-bufeet hver lørdag for kun kr. 169,-

Grilling

Alle som bor på hyttene hos oss kan leie grill eller du kan komme på grillaften og buffet på Verdens Ende Cafe hver lørdag å spise så mye du vil for kr. 169,-

Hestesenteret

Verdens Ende Camping er nærmeste nabo til hestesenteret på Tjøme der det er muligheter for alle som interessert i hester og ridning.

Bading

På Verdens Ende har vi mange flotte bade muligheter, den nærmeste er Grepan som ligger kun 3-400 meter unna. Moutmarka og Mostranda ligger få minutter unna å gå, der er det svaberg og rullestens strender og små kroker du kan være for deg selv. På Verdens Ende kan du fiske og gå lange turer eller nyte den flotte utsikten.