Verdens Ende Camping Logo

Praktisk info

For Corona tiltak og bestemmelser: Besøk Færder Kommune sine nettsider.

Regler for opphold: Alle gjester må følge reglene på campingen, se oppslag. Det skal være stille etter kl 23:00. Ikke kast tøy, bind eller servietter i do, det er særdeles viktig å ikke kaste annet enn toalettpapir i do da det stopper pumpen. Hvis man har noe å klage på så ta kontakt med oss, så retter vi det så fort vi kan, men det er ikke alltid vi klarer å rette feilen hvis det krever en håndverker. Prisen blir ikke redusert hvis kunden fremdeles ønsker å bli. Husk det er ingen tvang å være på campingen og vi forbeholder oss retten til å avvise kunder uten å måtte begrunne dette.

Bobiler/telt: Vi har kun dropp-inn plasser for bobil og telt til kr. 350,- (Ekstra kr. 50,- for bil med vogn) pr døgn, det er ikke mulig å reservere.  Ingen andre kostnader.

Depositum og avbestilling: Ved bestilling skal det betales kr. 500,- i depositum som ikke refunderes hvis gjesten ikke møter eller ikke har avbestilt senest 2 dager i forveien. Depositumet returneres når gjesten har levert nøkler og hytta er sjekket. 

Vask: Gjester på hyttene må betale for vask fra kr. 200,- til kr. 800,- avhengig av størrelsen på hytta. For gjester med hund vil det tilkomme ekstra kostnad på kr 300,-. For sengesett utover de 2 som er inkludert koster kr. 100,- pr. sett.

Hund: Det er lov å ta med hund under forutsetning at det tas hensyn til andre gjester og at ved opphold på hyttene må hunden ikke ligge i sofaer og senger. Det må tas hensyn til at noen er allergiske og for hunder som røyter mye bør disse sove i bur, som kan leies. Vask etter hund koster kr 300,- utover vanlig pris for vask.

Søppel og avfall: Det er egen container for husholdnings- avfall for våre gjester bak sanitærbygget. Faste gjester kan deponere hageavfall på anvist plass. Det er ikke anledning til å dumpe annet avfall på området.

Sanitært anlegg:  Det er gratis å benytte sanitær anlegget der vi har toaletter, dusjer og maskin for klesvask for alle våre gjester. Sanitæranlegget er pusset opp og klart til bruk.

Tømming av gråvann og septiktank: Bobil og campingvogn gjester kan tømme sine tanker bak sanitæranlegget gratis.

Strøm: Strøm er inklusiv i prisen, men det er ikke mer enn 10 amp til hver, derfor er det ikke mulig å varme opp bilen med strøm. Husk gass til oppvarming. Er det behov for El-overgang kan dette kjøpes i cafeen.

Parkering: Alle betalende gjester får anvist P-plass. Ønsker en kun å parkere bilen koster det kr. 150,- pr døgn.

Avstand: Det skal være minimum 3 meter mellom hver bobil og ikke noe mer enn 5 meter.

Internett: Finnes kun i cafeen og tilgang gis i resepsjonen.

Brannvern: Det er det ikke lov brenne bål, verken i bålpanne eller på bakken. Grill kan leies og brukes hvis nødvendig sikkerhetsgrep er tatt for å sikre at det ikke begynner å brenne.  Ved brann skal alle gjestene på VEC samles ved Sandvollyball banen for identifisering.

Festing og støy: Fører til utvisning fra området og ødelagte eiendeler må erstattes.

Kart: