Praktisk info

For Corona tiltak og bestemmelser: Besøk Færder Kommune sine nettsider.

Bobiler/telt: Vi har kun dropp-inn plasser for bobil og telt til kr. 350,- pr døgn, det er ikke mulig å reservere.  Ingen andre kostnader.

Depositum: Ved bestilling skal det betales kr. 500,- for vask, som også fungerer som et depositum som ikke refunderes hvis gjesten ikke møter og ikke har avbestilt senest 2 dager i forveien.

Vask: Gjester på hyttene må betale for vask fra kr. 200,- til kr. 500,- avhengig av størrelsen på hytta. For gjester med hund vil det tilkomme ekstra kostnad. For sengesett utover de 2 som er inkludert koster kr. 100,- pr. sett.

Hund: Det er lov å ta med hund under forutsetning at det tas hensyn til andre gjester og at ved opphold på hyttene må hunden ikke ligge i sofaer og senger. Det må tas hensyn til at noen er allergiske og for hunder som røyter mye bør disse sove i bur, som kan leies. Vask etter hund koster kr 300,- utover vanlig pris for vask.

Søppel og avfall: Det er egne containere for husholdnings- avfall for våre gjester ved inngangen til campingen ovenfor sandvolleyball banen . Faste gjester kan deponere hageavfall på anvist plass ved siden av sanitæranlegget. Det er ikke anledning til å dumpe annet avfall på området.

Sanitært anlegg:  Det er gratis å benytte sanitær anlegget der vi har toaletter, dusjer og maskin for klesvask for alle våre gjester. Sanitæranlegget blir pusset opp og er klart til bruk 1 Juli.

Tømming av gråvann og septiktank: Bobil og campingvogn gjester kan tømme sine tanker bak sanitæranlegget gratis.

Strøm: Strøm er inklusiv i prisen, men det er ikke mer enn 10 amp til hver, derfor er det ikke mulig å varme opp bilen med strøm. Husk gass til oppvarming. Er det behov for El-overgang kan dette kjøpes i cafeen.

Parkering: Alle betalende gjester får anvist P-plass. Ønsker en kun å parkere bilen koster det kr. 150,- pr døgn.

Kart: