Verdens Ende Camping Logo

CAMPING VED NATIONALPARKEN

Verdens ende camping er en tradisjonsrik campingplass med historie 40- 50 år tilbake.

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Campingen er åpen i vinterhalvåret  for bobiler- og telt, men uten sanitæranlegg med dusj og toalett, som da vil være stengt fra 12.09.21. Prisene er reduserte til kr 300,- for bobil og kr. 200,- for telt. Vi tar dessverre ikke imot reserveringer så det er bare å komme. Hytter kan leies ved å sende sms til 90652266 med forespørsel, alternativt sende en epost.

Verdens ende cafe er nå stengt for i år.

Vi har faste helårsplasser og kan tilby nyoppusset sanitæranlegg.

På grunn av helsemyndighetenes vedtak er bruken av fellesanlegget regulert med noen få begrensninger, se info utenfor. Ved spørsmål, ring 33391010.

Caravanplass

Det er 43 faste plasser for gjester med vogn og telt som kan stå hele året. Vi har også døgnplasser for ca 15-20 vogner, bobiler og telt. Disse har tilgang på strøm (10 amp) og sanitæranlegg.

Våre hytter

Vi har mange koselige hytter som kan leies hele året, noen med bad og alle fasiliteter og noen enkle hytter som kan benytte dusj og toalett i vårt sanitæranlegg. Både dusjer, toaletter og klesvask er gratis.

Aktiviteter og fasiliteter for hele familien!

På Verdens Ende er det mye å foreta seg for hele familien, i tillegg til hester og turer, bading og strandliv, har vi Aktiv Fritid som legger opp til aktiviteter for familien. Vi har sand vollyballbane og utleie av sykler, fiske- og golfutstyr. Golfbanen er kun 8 minutter unna med bil. For å nevne noe.

Verdens ende Café

Verdens Ende Cafe er vår egen restaurant, kiosk og bar som er åpen fra kl. 10 til 22 hver dag. Vi har inne- og uteservering av både Norsk og litt asiatisk mat. Inne har vi biljardbord og sofa gruppe med TV der du kan kose deg med noe kaldt eller en god bok. Baren har alle rettigheter og vi har smilefjes fra Mattilsynet. Velkommen til grill-bufeet hver lørdag for kun kr. 169,-

Grilling

Alle som bor på hyttene hos oss kan leie grill eller du kan komme på grillaften og buffet på Verdens Ende Cafe hver lørdag å spise så mye du vil for kr. 169,-

Hestesenteret

Verdens Ende Camping er nærmeste nabo til hestesenteret på Tjøme der det er muligheter for alle som interessert i hester og ridning.

Bading

På Verdens Ende har vi mange flotte bade muligheter, den nærmeste er Grepan som ligger kun 3-400 meter unna. Moutmarka og Mostranda ligger få minutter unna å gå, der er det svaberg og rullestens strender og små kroker du kan være for deg selv. På Verdens Ende kan du fiske og gå lange turer eller nyte den flotte utsikten.

Kart over campingen

Oversiktsbilder og kart vil bli oppdatert før sommeren, men vi er behjelpelige med kart og veiforklaring i resepsjonen.