Verdens Ende Camping Logo

Velkommen til Verdens Ende Camping, hvor havet møter eventyret og friheten er i vinden! 

Utforsk vår unike oase nær Færder nasjonalpark, med koselige hytter, camping- og bobilplasser, samt teltplasser. Vår sjarmerende kafé og bar serverer deilige sommerretter og inspirerende asiatisk mat. Bli med på spennende opplevelser og musikalske arrangementer som skaper varige minner. Opplev magien på Verdens Ende Camping – din unike campingopplevelse nær havet, med harmonisk atmosfære og uforglemmelige øyeblikk.

Åpningstider
Resepsjon: Ring oss på 33391010
Kiosk og bar: Stengt
Matservering: Stengt

Aktiviteter og fasiliteter for hele familien!

På selve campingplassen tilbyr vi trampoline og en strandvolleyballbane, samt sykkelutleie for å utforske området. Du kan også nyte fisking langs kysten, gå turer i den vakre Færder nasjonalpark, ta en forfriskende svømmetur, eller prøve deg på SUP board. Det er et hav av muligheter for aktiviteter og opplevelser for enhver smak.

Verdens ende Café

Verdens Ende Cafe tilbyr mat, drikke og hyggelig atmosfære. Vi er åpne fra kl. 10:00 til 22:00 hver dag, og tilbyr både inne- og uteservering. Vi har både norske og asiatiske retter, og matserveringen varer frem til kl. 21:00. Vi inviterer deg også til å bli med på vår herlige grill-buffet hver lørdag, til kun kr. 189,-.

Grilling

Vi tilbyr grillutleie til alle gjester som bor hos oss. Enten du bor hos oss eller ikke, er du velkommen til å spise hos oss. Du kan også delta på vår herlige grillkveld og buffé på Verdens Ende Cafe hver lørdag. Nyt en smakfull opplevelse og spis så mye du vil for kun kr. 189,-. Bli med oss og la oss servere deg en uforglemmelig matopplevelse på Verdens Ende Cafe!

Hestesenteret

Verdens Ende Camping er nærmeste nabo til hestesenteret på Tjøme der det er muligheter for alle som interessert i hester og ridning.

Bading

På Verdens Ende Camping har vi et bredt spekter av fantastiske bademuligheter. Den nærmeste stranden, Grepan, ligger kun 3-400 meter unna. I tillegg er Moutmarka og Mostranda bare en kort spasertur unna, hvor du kan oppleve flotte svaberg, rullesteinstrender og koselige avkroker hvor du kan nyte roen for deg selv. Det er virkelig et paradis for naturopplevelser og avslapning på Verdens Ende Camping.

Bilde over campingen

Oversiktsbilder og kart vil bli oppdatert før sommeren, men vi er behjelpelige med kart og veiforklaring i resepsjonen.

Stor nybygget hytte

Stor nybygget hytte på 120m2, med 3 store soverom, 2 stuer, kjøkken og bad. Det er 3 dobbeltsenger og mulighet for ekstrasenger i loftstuen, samt sovesofa i stuen nede. Det er det plass til 10 – 12 personer til sammen.

Det er TV i loftstuen og koselig sittegruppe med plass til madrasser på gulvet. Fine uteområder med overbygget terrasse og gressplen.